Hieronder vindt u in aflopende chronologische volgorde de evenementen waaraan wij deelnemen en deelnamen.

Voor het eerst sinds 2019 (vanwege Corona), organiseren wij dit internationale evenement.

Voor het eerst nemen wij deel aan dit evenement in Polen, dat in WMAA-ROC verband plaatsvindt.

Bij dit laatste seminar van sifu Meijers (inmiddels 94 jaar) zijn wij vanzelfsprekend aanwezig.

Jubileumeditie. Zoals elk jaar, nemen wij ook deze keer weer deel aan dit evenement door het geven van seminars. 

Ook dit jaar nemen wij deel aan dit internationale evenement.

Onze school neemt deel aan de tweede editie van dit internationale event.

Ook deze keer nemen wij deel aan dit jaarlijks terugkerende evenement, door het geven van seminars.

Tijdens dit jubileumevenement in Polen zullen wij seminars verzorgen.

Dit is de eerste keer dat de W.M.A.A.-R.O.C. een dergelijk internationaal evenement organiseert. Vanzelfsprekend neemt onze school eraan deel.

Zoals elk jaar doet onze school ook dit jaar mee aan dit grote internationale evenement door middel van het geven van workshops.

Zoals elk jaar doet onze school ook dit jaar mee aan dit grote internationale evenement door middel van het geven van workshops.

Onder auspiciën van de W.M.A.A.-R.O.C. vindt deze bondstraining plaats, waar sifu Frank Lader workshops in de DaMo Zhang-vorm (Shaolin cane) zal geven.

De W.M.A.A.-R.O.C. organiseert deze bondstraining, waar sifu Frank Lader seminars zal geven in de unieke Kempotechnieken van Ad Jiskoot, oprichter en naamgever van Imperator Shaolin Kempo.

Ook in 2018 zijn we weer van de partij op het zomerkamp. Een goede combinatie van sport en vakantie.

We zijn er trots op weer mee te doen aan het jaarlijkse evenement georganiseerd door Toni Finken-Schaffrath.

De geestelijk vader van het Shaolin Kempo viert zijn 80-jarige jubileum. Wij zijn er trots op mee te doen aan dit eervolle evenement.

Samen met Imperator Martial Arts organiseren wij voor het eerst dit internationale evenement. De deelnemende (groot)meesters staan garant voor de excellente seminars die worden gegeven.

Van 12 augustus tot 19 augustus 2017 vindt op het eiland Fehmarn in de Oostzee (D), een zomerkamp plaats. Er worden diverse workshops gegeven. Verder is er veel gelegenheid voor ontspanning en allerlei activiteiten. Tijdens dit evenement zal Frank Lader ook workshops geven.

 

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 vindt in de 'Spa Royal Hall', in Bridlington (UK) een internationaal evenement plaats, waar allerlei vechtkunsten en -sporten zich door middel van het geven van workshops presenteren. Tijdens dit evenement, waar meesters en grootmeesters van over de hele wereld 'acte de présence' geven, zal Frank Lader ook - evenals in 2015 en 2016 - workshops geven.

 

Frank Lader is voor dit eervolle evenement uitgenodigd en zal daaraan deelnemen.

Het jaarlijkse internationale evenement onder auspiciën van WMAA-ROC met tal van workshops. Deze keer heeft het evenement een bijzonder randje, omdat het in het teken staat van 50 jaar lang in het Kempo actief zijn van Toni Finken-Schaffrath.

De leergang bestaat uit 2 uur Klewang- en 2 uur Tijgerstijltraining.